5 skjønnhetsprodukter

Har du husket å melde deg på konkurransen? Det kan du gjøre HER

Den gode, gamle spalten min der jeg viser det 5 skjønnhetsprodukt som jeg har brukt opp, deler kort mine meninger og om jeg vil kjøpe produktet igjen.


Sensitiv dusj & peeling (dusjgele), fra Dr Greve:
Finnes det noen bedre lukt å dusje i enn denne som har jojobakuler og agurk i seg? Det tviler jeg sterkt på. Det er en dusjgele med mild peelingeffekt, noe som gjør at du kan bruke den dag etter dag, for det er jo ikke akkurat anbefalt å skrubbe huden for mye heller. Jeg aner ikke hva som skjer med huden min nå for tiden, men føler den reagerer på alt av såper og dusgeler, uansett hvor mild og skånsomt produktet skal være. Men dette er den geleen som jeg ikke har hatt den største reaksjonen på. Så den er blitt kjøpt og brukt igjen og igjen.

Ansiktsservietter, fra Rema 1000:
Nei, bare nei, er min bedømming. Eller den går når det er krise, men tror visst jeg skal gå for noe så billig så vil jeg heller ha first price sine. For det første så er de billige, så ingen av de fjerner vel sminken 100%, men denne fra Rema 1000 synes jeg også svir, særlig rundt øynene. Ikke greit.

Boddy butter m/jordbær, fra The body shop:
For en lukt! Jeg er svært glad i The body shop sine produkt, og har vel aldri opplevd å bli skuffa over noen av produktene derfra, og når de har så mange gode lukter så gir det bare en ekstra stjerne i margen. Denne tørker fort inn i huden og er drøy i bruk. Love it! Dette er også ett produkt jeg kjøper gang på gang.

Beauty blender, fra Real techniques:
God svamp til å legge foundation og gir ett fint resultat (visst man har en god foundation, vel og merke!). Lett å bruke er den også. Eneste grunnen for at jeg er ferdig med denne er fordi jeg føler den er blitt for slitt, på en måte + litt (les; veldig) skitten. Litt dårlig med hygienen på den ja. Kunne absolutt kjøpt den igjen, selv om jeg gikk for en annen nå sist, av den enkle grunn at de ikke hadde Real techniques der jeg skulle kjøpe svamp sist.

Håndskrubb m/vitamin E, fra Søstrene Grene
Litt skeptisk på lukten til denne. Lukter ikke ille, samtidig er det ikke den beste heller, men nå skal jeg tross alt ikke sitte og sniffe denne. Det viktigste er at den virker til det den skal; skrubbe hendene, og det gjør den. Hendene blir gode og myke etter en runde med denne, så den kan bli aktuell å kjøpe igjen. Visst Søstrene Grene fortsatt her den? Usikker på det gitt. Denne (+ håndkrem og såpe) fikk jeg nemlig av ei venninne julen 2015.

Jeg håper å kunne filme noen av disse innleggene ved en senere anledning når alt er på plass i leiligheten. Når det eventuelt blir, ja det vil tiden vise.

- Nina Maria


#Blogg #Helg #Fredag #Skjønnhet

4 kommentarer

Victoria Larsen

21.04.2017 kl.16:19

Kjempe fine produkter! Bruker selv flere av dem :)

Nina Maria

21.04.2017 kl.16:30

Victoria Larsen: Håper du er fornøyd med det du bruker :)

Ingeborg

29.04.2017 kl.23:53

Vask beauty blenderen med zalo, det gjør jeg, og funker veldig bra :) Vasker de ca 1. gang i uken/ellers så kommer det litt an på hvor mye de er brukt.

Til sminkekostene bruker jeg 50/50 zalo og olje, viktig å skylle godt i lunket vann, og å ikke tørke de opp ned :)

De blir så god som ny etterpå <3

Nina Maria

04.05.2017 kl.12:00

Ingeborg: Tusen takk for tips! Men følte at den beauty blenderen begynte å bli ganske slitt, på en måte, så den gikk i bosset :)

Skriv en ny kommentar

hits