hits

Spørsmålsrunde

Det er allerede kommet inn litt spørsmål etter at jeg begynte å blogge igjen, og kanskje er det flere som har spørsmål. Så da velger jeg atter en gang å kjøre i gang en spørsmålsrunde. Så dere som alt har stilt noen spørsmål, dere får svar når svarene fra spørsmålsrunden kommer på bloggen, om en ukes tid. Jeg er fortsatt åpen om å svare på det meste, inkludert det som måtte gjelde om behandling i psykiatrien... Men til tross for ærlighet så er det jo fortsatt noe som heter folkeskikk og sosialenormer. Det virker dessverre ikke som om alle har hørt om det, og spør om ting som ikke alltid er ok. Derfor vil heller ingen av spørsmålene bli godkjent og publisert på bloggen, før jeg svarer på dem og fått vekk dem som eventuelt måtte være ufine eller spørsmål som ikke henger på greip.

Ellers, så liker jeg selv å tro, at jeg er godt i gang med planlegging av blogginnlegg. Det er jo bra, eller hva? Og da blir det forhåpentligvis mer enn bare ett innlegg annen hver dag. Det er ganske tilfeldig at det er blitt sånn nå i staren, men det er også ganske unødvendig. Nå skal jeg spiste litt, igjen, også skal jeg gjøre meg klar for time hos behandler. 

- Nina Maria

2 kommentarer

Carina L

11.01.2018 kl.22:09

Om du ikke har det, ville du lagd et blogginnlegg med alle tatoveringene dine? Synes sånt er så spennende!

Nina Maria

14.01.2018 kl.15:47

Carina L: Jeg hadde innlegg om de, men slettet samtlige innlegg på bloggen. Takker for tips, ett innlegg om tatoveringene kommer :)

Skriv en ny kommentar

Nina Maria

Nina Maria

23, Kvinnherad

Hei og velkommen til deg! Her kan du få lese om mitt liv som Nina Maria og stort sett alt det fører med seg :-) Følg meg gjerne på Instagram @nm_seljestad, du kan også kontakte meg på ninamariaseljestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv