hits

Tips: Å være glad i seg selv

Hvem er din bestevenn? Hvem er det du er veldig glad i, og aldri vil gi slipp på? Mest sannsynlig svarer du navnet på noen helt andre enn deg selv, men det burde absolutt vært deg selv. Du skal tross alt leve med deg selv resten av livet, uavhengig om du er 5, 15, 25 eller 55 år.

Det er så lett å si at du må bli glad i deg selv, også virker det jo veldig lett for andre å bli glad i seg selv. Mest sannsynlig kommer du ikke til å elske deg selv i morgen heller, altså man elsker jo ingen over natten. Alt er følelser som kommer etter hvert. Men du bør trolig jobbe deg selv, fordi det er veldig mange som ikke liker seg selv. Begynn med å akseptere deg selv, det er absolutt en god start!

Det er ikke lenge siden noen sa at jeg holder på med grov mobbing av meg selv, og at jeg sikkert måtte være på Kvinnherad-toppen i å være mest kritisk til meg selv. Jeg jo hørt hva de har sagt, uten å tenkt noe særlig på det. Samtidig så vett jeg at det er noe i det. Det har til tider vært ett så stort sinne mot meg selv at jeg ikke har klart å se meg i speilet, fordi jeg var redd jeg kom til å slå til speilbildet. Ikke for å glemme alt det negative jeg sagt og tenkt om meg selv. Jeg hadde jo aldri funnet på å sagt det til noen andre, fordi det er ganske vonde ting, både om utseendet og væremåten.

Men så er det slik at jeg, som mange andre, følger Helsesista på snapchat, og det var gårdsdagens tema som inspirerte meg til dette innlegget, altså det å være glad i seg selv eller i hvert fall ikke snakke negativt om seg selv. For slutter du å snakke dritt om deg selv, så er du godt på vei! Litt senere la ut dette bildet på mystoryen sin.


Altså, man sier ikke så stygge ting til ett barn som ofte kan si til seg selv. Dette må jo være ett kjempe godt tips!

Ett annet tips er å skrive ned alle positive ord andre sier og/eller skriver til deg. Også må man lære seg å si takk når man får ett kompliment! Mange er så veldig flinke på å speile det som blir sagt og gi ordene tilbake til den som ville gi deg noen positive ord. 

Også må jeg alltid avslutte innlegget om å snakke om noe helt urelevant: Hvordan klarte jeg å blogge og se serie samtidig før? Nå er det rett før jeg må pause spotify, for konsentrasjonen er borte vekk.

Og du? Du vett det er spørsmålsrunde på bloggen? Det innlegget finner du HER.

- Nina Maria

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Maria

Nina Maria

23, Kvinnherad

Hei og velkommen til deg! Her kan du få lese om mitt liv som Nina Maria og stort sett alt det fører med seg :-) Følg meg gjerne på Instagram @nm_seljestad, du kan også kontakte meg på ninamariaseljestad@hotmail.com

Kategorier

Arkiv